Opgelost door FitforFree: Frauduleuze praktijken Fit For Free
Fit For Free gebruikt machtigingen van oude abonnementen op extra geld van de rekening van leden af te schrijven. Dit is gewoon FRAUDE, want men heeft daar geen toestemming voor.Nu ik hen hiermee confronteer, willen zij op geen enkele wijze inzage geven in de financiële administratie, terwijl dit een wettelijke verplichting is en dus het recht van de consument. Ik heb hen alle betalingsbewijzen opgestuurd, omdat zij zelf weigeren iets te doen.Zij sturen mij naar het betreffende filiaal om zelf uitdraaien op te halen. Hen hiermee geconfronteerd hebbende, dat men dus machtigingen gebruikt waar geen toestemming voor is gegeven; Zwijgt men in alle talen en reageert niet meer op mijn mail. Want wanneer men onrechtmatig gebruik maakt van mijn vrouw en ik bankrekening is dit voldoende reden op per direct op te zeggen. Bovendien zijn wij uit de naar een andere stad verhuis en kan ik helaas om medische redenen de komende tijd niet sporten. De aanmaning is betaald, maar wil het terug.
De oplossing
Fit For Free moet al het te veel betaalde terugstorten en ons lidmaatschap per direct en zonder verdere kosten, niet nu en ook niet in de toekomst, ontbinden.Het zou fijn zijn wanneer de FIOD eens een kijkje gaat nemen in deze tent en dat de AFM gaat onderzoeken hoe het kan dat banken zomaar toestaan dat oude autorisatie zoveel jaar later hergebruikt kunnen worden, om vervolgens zonder toestemming van de rekeninghouders geld af te schreven van hun rekening. Het systeem moet waterdicht worden!
Uiteindelijke oplossing