Opgelost door Flanderijn Gerechtsdeurwaarders: Flanderijn trekt zich van mijn verweer aangaande het niet bestaan van een overeenkomst niets aan.

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 367322
Gebruiker
Beek91
Datum
4 reacties

Details

De klacht

Flanderijn legt bij mij een claim neer van een bedrijf waarmee ik nooit een overeenkomst heb gesloten. Ik zou mogen verwachten dat Flanderijn voor zij een tot een incasso procedure overgaat onderzoekt of de claim gerechtvaardigd is. Ik heb stellig de indruk dat dit in mijn geval niet is gebeurd en Flanderijn derhalve blindvaart op de informatie die de gerechtsdeurwaarder krijgt van de opdrachtgever. Dat incassobureaus zich hier nogal eens aan schuldig maken is bekend, maar ik zou van een gerechtsdeurwaarder anders mogen verwachten.

De oplossing

Ik verwacht dat Flanderijn de wet respecteert en zijn opdrachtgever laat weten dat er vanwege het niet bestaan van een overeenkomst een claim ongerechtvaardigd is.

4 reacties

 1. Auteur
  Flanderijn Gerechtsdeurwaarders
  Datum
  Geachte heer Ter Beek,

  uw klacht hebben wij ontvangen. De klacht heb ik uitgezet bij de juiste manager. U krijgt van hem bericht.

  hartelijke groet,

  A.M. van Oorsouw
 2. Auteur
  Flanderijn Gerechtsdeurwaarders
  Datum
  De manager heeft telefonisch contact opgenomen met u op 24 mei. U hoort krijgt in week 24 een reactie van deze manager.

  groet,
  A.M. van Oorsouw
 3. Auteur
  Beek91
  Datum
  Vooralsnog lijkt het erop dat mijn klacht correct wordt afgehandeld, c.q. dat Ennatuurlijk B.V. geen recht heeft op een claim jegens mij en het niet bestaan van een overeenkomst wordt erkend, alsmede de onoirbare praktijken van voornoemd bedrijf.
 4. Auteur
  Beek91
  Datum
  Flanderijn heeft de zaak in beraad. De deurwaarder erkent het niet bestaan van een overeenkomst, waarmee de claim van Ennatuurlijk komt te vervallen.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Beek91
Datum
Uiteindelijke oplossing
Door tussenkomst van Flanderijn ziet Ennatuurlijk in dat er niet anders opzit dan mij af te sluiten, en dat zonder meer.
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over Flanderijn Gerechtsdeurwaarders?