Wij vinden dat Fly-a-way.eu hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Fly-a-way.eu: Oplichterij
Na telefonisch benaderd te zijn door fly-a-way zou ik een e-mail ontvangen. Deze mail heb iknooit gekregen. Op 3-3-2018 ontving ik een mail met als pdf-bestand een nota. Toen ik ditbestand opende kreeg ik een lege pagina, dus geen nota. Ik heb direct een mailtje teruggestuurd naar fly-a-way waarin ik dit meegedeeld heb. Hierop is nooit gereageerd. Vandaag een mailcampagne een incassobureau gehad. Ik heb het incassobureau gebeld en die deelde mij mee dat als ik per direct € 65, - aan Fly-a-way overmaak ik de incassokosten niet hoef te betalen. Ik heb om een bewijs gevraagd betreffende de e-mail die ik zou hebben ontvangen en die mail hebben ze me gestuurd. Als ik op de betreffende mail op de onlineversie klik dan komt er een ander e-mailadres dan van mij. Ik heb hierover met fly-a-wat willen bellen op het in de mail genoemde telefoonnummer +3185732580 maar kreeg te horen dat dit nummer niet in gebruik is.Gewenste oplossing
Geen verdere contacten meer met fly-a-way en ook geen vorderingen meer van incassobureaus.Bedrijf status