Klacht Fonq.nl: Oplichters !!!

Klachtnummer
# 299474
Gebruiker
Derksen 1953
Datum
2 reacties

Details

De klachtWij vinden het heel erg vervelend dat u verschillende informatie heeft ontvangen. Onze collega Martine kon de code inderdaad niet terug vinden omdat deze te oud was, zij dacht echter dat die niet correct geactiveerd was, wat ook een probleem was geweest. Onze oprechte excuses voor de verwarring hierin.

Echter veranderd hierin niet het feit dat uw giftcard is verlopen. Op de giftcard staat de link aangegeven waar u het saldo kon checken, hierbij staat ook de verloopdatum aangegeven.

Natuurlijk is het u goed recht en kunnen wij u niet tegen houden om stappen te ondernemen, wij vinden het erg jammer dat het zo is gelopen.

Helaas kunnen wij hierin dus niets verder betekenen. Onze excuses voor het ongemak.en bij de waarde check op site geeft hij helemaal niks aan !! Geen verloop datum en geen tegoed

De oplossing

Gewoon mijn cadeau gekregen tegoed ontvangen !

2 reacties

 1. Auteur
  Derksen 1953
  Datum
  Klacht nog steeds niet opgelost !!! Zo gaan ze dus met klanten om en dat voor 25 euro oplichters!! Ze moeten zich schamen !!
 2. Auteur
  Fonq.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste,

  We begrijpen dat het erg vervelend is, maar we kunnen de giftcard helaas niet verlengen omdat deze echt al verlopen is. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Ook een klacht indienen over Fonq.nl?