Klacht Forza Refurbished: Forza Refurbished: terughoudend over recht op garantie binnen 24 maanden?

C. Oudesluijs - L. van Agt

M.,
Op 26-11-2016 kocht ik bij u een MacBook (FORZ-100013935). Op 21-11-2018 heb ik aan uw medewerker Manouk deze device voor garantie aangeboden (RMA-5012804).
Aangezien ik de afgelopen periode 2,5 dag met koorts in bed lag kon ik pas vandaag de voorbereidingen afronden voor verzending aan Forza Refurbished. Ik heb vanmorgen deze vertraging gemeld aan uw medewerker Martin. Deze medewerker deed zeer terughoudend over het recht op garantie. Hij verwees hierbij naar de 'kleine lettertjes' en stelde voor om het apparaat op te sturen om vervolgens te horen te krijgen of de reparatie wel of niet onder de garantie valt. Ik heb als reden voor reparatie een gescheurde startknop gemeld. Ik vind dat typisch een onderdeel dat bij een refurbished apparaat -ondanks gedegen controle- er doorheen glipt.

Dat Forza Refurbished de startknop zonder reparatiekosten vervangt.
geen

Forza Refurbished
    Beste heer Oudesluijs,

Uiteraard erg vervelend dat je problemen hebt met de Macbook. Echter kunnen wij natuurlijk pas constateren of een device binnen of buiten garantie valt, als wij deze hebben ontvangen en hebben kunnen controleren.

Mocht het probleem binnen garantie vallen, wordt deze kosteloos gerepareerd. Mocht deze niet binnen garantie vallen, zal dat eerst gecommuniceerd worden met een eventuele prijsopgave. Mocht u daar niet mee akkoord gaan, zal het device kosteloos aan u geretourneerd worden.

Nogmaals, wel willen u graag helpen, maar dan zal de Macbook opgestuurd moeten worden naar Forza Refurbished.

Forza Refurbsihed

Inclusief magsafe oplader
    Gratis verzending & retourneren
    Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
    Afhalen bij ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
    Grootste voorraad refurbished van de Benelux
    98% van onze klanten beveelt ons aan

U hebt het hierbij niet over het voorbehoud dat u maakt om in aanmerking te komen voor garantie. Ik zal het maken van een voorbehoud bespreken met deskundigen, en kom er dan op terug.

Kees Oudesluijs

Ook een klacht indienen over Forza Refurbished?