Opgelost door Franke: Filtersysteem produceert echter de hele dag kolkend geluid

Status
angry Opgelost
Klachtnummer
# 375806
Gebruiker
M.P. Harbers
Datum
3 reacties

Details

De klacht

wij hebben recent een nieuwe keuken geinstalleerd en op basis van de aanbeveling van dhr Keukenbedrijf hebben we een kraan aangeschaft van Francke, De perfect 3 touch irena black met combi S boiler

Het filtersysteem produceert echter de hele dag geluid, in de avond en ook nacht een klokkend of kolkend geluid, hoort dat bij het systeem? Is dit normaal of kan ik dat verhelpen?

De kraan is door een erkende installateur geïnstalleerd.

Online word ik niet te woord gestaan ondanks een chat service, dus ik hoop dat mijn klacht verholpen kan worden via deze weg.

De oplossing

Oplossing om geluid weg te halen

3 reacties

 1. Auteur
  M.P. Harbers
  Datum
  Het betreft de afvoer van de HUB, het filtersysteem geleidingssysteem die vooral bij het zwarte afvoerbuisje een klokkend geluid produceert.
 2. Auteur
  Franke
  Datum
  Beste M.P. Harbers,

  Graag helpen wij u verder. Zou u zo vriendelijk willen zijn om het online service formulier in te vullen, wij hebben nog wat aanvullende informatie van u nodig.

  https://www.franke.com/nl/nl/ks/support/klantenservice.html
 3. Auteur
  M.P. Harbers
  Datum
  Reeds gedaan afgelopen weekend, ik wacht uw inhoudelijke reactie met smart af

Uiteindelijke oplossing

Auteur
M.P. Harbers
Datum
Uiteindelijke oplossing
Er zou een monteur komen, maar pas na drie weken. Blijkt intussen dat het afvoerbuisje bij aanleg deels verstopt was, aangelegd door een erkende installateur.... Dat valt Franke echter niet te verwijten! Het was wel een tegenvaller dat ik eerst contact kreeg met een vroeger bedrijf wat door Franke is overgenomen en dat ik weer naar Franke werd verwezen. Uiteindelijk was Franke vrij rap bereid om een monteur te sturen, maar bij dagelijks fors geluidsoverlast was dat voor ons onvoldoende. Dus we zijn zelf op zoek gegaan. Een week voorafgaand aan het geplande monteur bezoek netjes een mail verstuurd aan Franke, maar taal noch teken van het bedrijf dat wat ons betreft niet uitblinkt in klantenservice. Op basis daarvan deze beoordeling bijgesteld.
Status
opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Franke?