Klacht Frans de witte houten: wie kan mij aub helpen, of zeggen wat ik kan doen

Klachtnummer
# 115595
Gebruiker
Xiyafarxi
Datum
0 reacties

Details

De klacht

in september heeft hij voor 700 euro een nieuwe cilinder gemaakt .in januari gaat me auto weer kapot, met dezxelfde klacht. ... geeft geen garantie want het is een zuiger en niet de cillinder ineens met een kras erin voor 700 wil die hem wel maken... nu drie weken geleden weeer het zelfde klacht , en hij weet me nu te vertellen , door ff de motorkap open te doen, dat er een ander cillinder kapot is niet die hij gemaakt heeft, dus geen garantie. vorige week inspectie gedaan bij gewone garage erkent bovag, zei dat ik heel snel terug moest gaan naar die man want hij is heel fout bezig...ik ben hopeloos verdien 1500 in de maand heb die auto vorig jaar voor 3100 gekocht, en nog nooit plezier van gehad. ik kan ook geen grote bedrag meer veroorloven, kan u me aub helpen??? ben een alleenstaande moeder en weet me geen raad...
met vr groeten

De oplossing

dat mijn auto gemaakt wordt, en maar liever niet door hem,omdat hij hem eerder sloopt, dan maakt. maar ik heb geen geld meer voor extra kosten.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Frans de witte houten is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Frans de witte houten?