Klacht Fresh Fit Underwear: Fresh Fit Underwear : Misbruik maken van goed vertrouwen, intimidatie en oplichting !!
Na een telefonische benadering akkoord gegaan met een zending van 3 herenslips en 1 set dames ondergoed, alles tezamen voor de eenmalige verzendkosten van € 5,99.Enige tijd later ontving ik 6 zendingen, 3 met herenslips en 3 met damesondergoed.
Gelijk gebeld en ik kreeg te horen dat ik dan wel 6 keer 'ja' gezegd zou hebben. Ik vertelde dat dit volstrekte onzin was maar de toon werd gelijk redelijk agressief. Ook was er gelijk automatisch 6 x € 5,99 afgeschreven van mijn rekening.
Ik heb afgesproken de bedragen te laten storneren en 5 zendingen retour te zenden.
En na een maand kwamen de eerste (5 stuks) aanmaningen. Gelijk gebeld, en het bleek een fout bij Fresh Fit, ik kon alles verscheuren. Gevraagd om een bevestiging, dit bleek niet mogelijk.
En na weer een maand kwamen de tweede (5 stuks) aanmaningen. Wederom gelijk gebeld, en weer het bleek een fout bij Fresh Fit, ik kon weer alles verscheuren. Gezegd dat ik hier niet over te spreken was en weer gevraagd om een bevestiging, en weer dit bleek niet mogelijk.
En na een half jaar kwamen de derde (5 stuks) aanmaningen. Dit begint toch een op oplichterij te lijken. Of noem het phishing, om noem het zo je wilt....
Het bedrijf Fresh Fit maakt 'een fout', stuurt zes zendingen en vervolgens tot drie keer toe aanmaningen via het Incassobureau, dit is toch om pislink van te worden !!
Nu het incassobureau gebeld. Deze keken in mijn dossier en erkenden dat de aanmaningen onterecht waren en stuurden mij inmiddels een bevestiging.
Ik vind dat het bedrijf Fresh Fit Underwear op grove manier grenzen heeft overschreden, schandalig gedrag vertoont, en wil ze bij deze hiervoor aanklagen.
Een reactie van Fresh Fit en een compensatie voor deze ellende zie ik tegemoet !!
Met groet,
Ed.