Klacht Futurumshop.nl: Aanbiedingstitel komt niet overeen met afbeelding in aanbieding

Sander van Pelt

Via Futurumshop heb ik fietsbanden gekocht. Het gaat hier om de Continental Attack + Force set afgeprijst van €110,- naar €70,- . Nu kan ik dit lezen als een combinatie hiervan maar ook als 1 set van de Attack en 1 set van de Force adhv mijn interpretatie heb ik 2 sets fietsbanden gekocht. Dit werd versterkt door een afbeelding in de aanbieding van het product.
Op de afbeelding staan namelijk 4 verpakkingen met fietsbanden waarop duidelijk vermeld staat dat het gaat om 2 keer de Attack en 2 keer de Force! Dus 2 sets! En niet een combinatie hiervan!

Nooit meer Futurumshop bij mij!

Wat heb ik dus toegestuurd gekregen? 1 verpakking met 1 Attack band en 1 Force band!

Hoezo misleiding!!

Waarom staat er een afbeelding van 2 sets op als je maar 1 set krijgt? Had dan de aanbiedingstekst anders geformuleerd!

Tevens snappen ze bij de klantenservice mijn interpretatie niet. Ze kunnen me nu alleen maar een kortingsbon van €10,- toesturen.
Leuk als je rekent op die 2 sets twv (normaal) €110,-

Mij een tweede set banden toe te sturen zoals afgebeeld op de afbeelding in de aanbieding

Wij vinden dat Futurumshop.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Futurumshop.nl?