Wij vinden dat Futurumshop.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Futurumshop.nl: Aanbiedingstitel komt niet overeen met afbeelding in aanbieding
Via Futurumshop heb ik fietsbanden gekocht. Het gaat hier om de Continental Attack + Force set afgeprijst van €110,- naar €70,- . Nu kan ik dit lezen als een combinatie hiervan maar ook als 1 set van de Attack en 1 set van de Force adhv mijn interpretatie heb ik 2 sets fietsbanden gekocht. Dit werd versterkt door een afbeelding in de aanbieding van het product.Op de afbeelding staan namelijk 4 verpakkingen met fietsbanden waarop duidelijk vermeld staat dat het gaat om 2 keer de Attack en 2 keer de Force! Dus 2 sets! En niet een combinatie hiervan!
Nooit meer Futurumshop bij mij!
Wat heb ik dus toegestuurd gekregen? 1 verpakking met 1 Attack band en 1 Force band!
Hoezo misleiding!!
Waarom staat er een afbeelding van 2 sets op als je maar 1 set krijgt? Had dan de aanbiedingstekst anders geformuleerd!
Tevens snappen ze bij de klantenservice mijn interpretatie niet. Ze kunnen me nu alleen maar een kortingsbon van €10,- toesturen.
Leuk als je rekent op die 2 sets twv (normaal) €110,-
Mij een tweede set banden toe te sturen zoals afgebeeld op de afbeelding in de aanbiedingBedrijf status