Klacht Gameballs.nl: Verkoop door valse informatie en geen services/feedback

Klachtnummer
# 545783
Gebruiker
ZoutePaard#280
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ben via zoeken op het internet bij dit bedrijf (Gameballs)uitgekomen vanwege schappelijke prijzen.Wou 10 Derbystars ballen kopen omdat meisjes/vrouwenvoetbal in Gambia sponsor, dit moesten ballen met een IMS keurmerk zijn. Omdat ik vragen had heb ik een mailtje gestuurd en binnen een dag had ik een zeker vriendelijk Arie aan de lijn die mij te woord stond. Ik heb gekozen voor een ballenpakket van 10 balen die ik 2 dagen later heb ontvangen. Echter deze ballen bevatten niet het IMS keur merk terwijl dit heel duidelijk op de site was omschreven, heb hierover contact opgenomen met vriendelijk Arie die mij de volgende dag terug zou bellen en dit tot op de dag van vandaag niet heeft gedaan.Wou de ballen terugsturen en op de site stond een e-mail adres die je moest verwittigen als je wou retourneren. ook hier is niet op gereageerd...vreemd dat er ook bij stond dat terugsturen voor eigen rekening is terwijl je iets koopt met valse info...Jammer dat er zulke bedrijven staan...

Gewenste oplossing

.....De ballen persoonlijk om komen ruilen voor Derbystars met IMS label zonder terugsturen en kosten, dan is ie pas een vent, maar niks van zich laten horen bah

1 reactie

 1. Auteur
  Gameballs.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste heer van Bale,

  We hebben inderdaad vooraf contact gehad over IMS ballen. Maar kwamen niet tot een passende oplossing.

  Naderhand heeft u zelf zonder onze tussenkomst 10 Derbystar Voetbal Atmos TT via de webshop besteld op bedrijfsnaam FA Yakarr.

  U heeft bij deze order niet vermeld dat de ballen een IMS keur moesten hebben. U zou dit kunnen aangeven via het opmerkingen veld.

  Ons magazijn heeft daarna, zonder het te weten dat u perse IMS goedgekeurde ballen nodig had, de ballen naar u verstuurd.

  30 juni heeft u besteld en de volgende dag zijn de ballen bij u afgeleverd.


  Bij ons op de webshop stond dat de door u gekozen ballen IMS keur hebben. De Derbystar Voetbal Atmos TT hadden dit keurmerk ook maar latere leveringen hebben dit keurmerk niet meer. Vandaar dit nog op onze site stond. We hebben dit nu veranderd.

  We vinden het erg jammer dat u uiteindelijk ballen heeft ontvangen zonder IMS keurmerk.

  Zoals al telefonisch aangegeven kunt u de ballen via PostNL voor € 7,25 verzendkosten retour sturen en zullen we na ontvangst in goede orde het complete aankoopbedrag en uit coulance ook de retourkosten van € 7,25 vergoeden.

  Met vriendelijke groeten,

  Arie van der Veer
  Gameballs
  06-33732829

Ook een klacht indienen over Gameballs.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen