Klacht Gameballs.nl: Verkoper reageert niet/ onjuist product.

# 620268
Edo Djordjevic

Spalding coachbord gekocht, stift gebruikt die bij het bord hoorde en het bord is onmiddelijk vies geworden en de stift is niet uit te vegen. Meedere malen contact proberen te maken met verkopen zowel via whatsapp als sms, met foto's wat er aan de hand is zonder enige reactie.
Eenmaal telefonisch contact wil de verkoper dat ik kosten maak door het bord alsnog terug te sturen voor controlen want ik citeer: 'uit mijn ervaring blijkt dat altijd de verkeerde stift is gebruikt'
Onprofessioneel en zeer verdachte manier van handelen.

Geld terug en ik stuur het product terug.
Er is niks opgelost. Heb een nieuw bord besteld elders en ik hoop dat gameballs zich meer commiteert aan haar klantwens en behoefte. Iemand uitmaken voor laster en smaad - zomaar - is not done in zakelijke dienstverlening in mijn ogen.

Gameballs.nl
    Beste,

Klant claimt dat met meegeleverde stift geschreven is op coachbord en dat dit niet uit te vegen is.

Aangeboden dat klant bord terugstuurt met meegeleverde stift.

We willen dit testen met meegeleverde stift. Indien blijkt dat wat geschreven is met meegeleverde stift niet volledig uitwisbaar is krijgt klant geld compleet terug en vergoeden we ook de terugzendt kosten.

We hebben dit meermalen aan klant aangeboden.

Klant gaf aan dat als hij op diverse fora en klachten sites negatieve reacties zou plaatsen als we niet zonder meer een nieuw coachbord zouden sturen. Kortom klant chanteerde ons en dreigde met laster en smaad. We maken dit helaas vaker mee.

Mvg

Arie van der Veer
    Gameballs

Ook een klacht indienen over Gameballs.nl?