Wij vinden dat Gamemania hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Gamemania: inkoop ps 2 spellen
23-12-2013 ik las op internet wij kopen al u oude spellen in, voorwaarden gelezen kwam nog aardig in de buurt ook. Ik vol hoop op naar hilversum, het was aardig druk in de winkel en de man achter de balie was niet zo blij met zijn baan dacht ik te zien. Hij maakten een beetje zo n gebaar van heb je weer een idioot met zijn troep zei dat hij geen tijd had nu en ik moest in het nieuwe jaar maar terug komen... . Ik wou net weglopen toen zijn collega zei probeer vanavond ff mischien is het dat wat minder druk... .ik was er dus s avonds weer om 19.30 ik zag 2 klanten maar ik leer snel.... gewacht tot ze weg waren. Alleen in de winkel met 2 medewerkers van game mania. Hij vroeg hoeveel spellen er in de tas zaten ik andwoorde 50 hij draaien zijn hooft 40 graden deed zijn hoofd een beetje omhoog en ik HOORDEN hem denken waarom ik. Hij draaiden zijn hoofd om zij toen zonder te kijken wat er in de tas zat waarschijnlijk 3 tot 4 euro voor alles probeer marktplaats maar....Gewenste oplossing
Haal van de website af dat jullie ps 2 spellen inkopen ik wou alleen wat korting op een 2de hands wii die in hilversum zou staan voor 70 euro. Ik weet dat ps2 spellen wel niet erg hotzijn maar als ik op julie website kijk worden ze toch nog verkocht voor 3-8 euro ik had wel gerekent op 30 -40 euro korting voor 50 spellen.Bedrijf status