Wij vinden dat Gamma hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Gamma: Onderdeel Keter opbergbox niet te leveren door Gamma Nijmegen
Nog geen drie jaar geleden een Keter Store-it-out-max containerbox gekocht bij Gamma en gisteren brak er een scharnier van de deksel. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik probeer bij Gamma een nieuwe deksel-scharnier model wlPS te bestellen, maar krijg als antwoord dat Gamma geen onderdelen van Keter boxen kan bestellen. De vriendelijke medewerkster van de Klantendienst heeft haar best gedaan, maar kon mij niet blij maken met de mogelijkheid tot bestellen van dit onderdeel. Volgens Gamma Nijmegen-Dukenburg kunnen zij dit soort onderdelen niet geleverd krijgen. Moet zelf maar contact opnemen met Keter Nederland.Gewenste oplossing
Uiteraard zorgen dat dit artikel wél besteld kan worden en mij dat mede te delen.- Status