Klacht Gaslicht.com: Contract Qurrent GasLicht max 30000 teruglevering 10000 opgemaakt Niet aanpasbaar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 348008
Gebruiker
FAPS#2019
Datum
1 reactie

Details

Klacht

contract verkeerd opgemaakt en weigering aanpassing

Gewenste oplossing

Stevige discussie met GasLicht.com Qurrent weigert contract aan te passen terwijl dit wel verkocht is tot 30.000 KwH. het word zelfs nu nog zo verkocht ! Ik lever 20.000 KwH terug per jaar (91 zonnepanelen) Qurrent mag ik gratis vertrekken nu ! GasLicht.com regeld zaak niet correct verder en tot heden geen oplossing ZEER ontevreden over gang van zaken tot heden. Slechte aftersales, contract opnieuw opmaken Qurrent is nu mijn voorstel maar dat schijnt ook een probleem te zijn. Samenvatting: geen jist contract, geen ioplossing, gratis vertrekken. Kanniewaarzijn......
Geboden oplossing
Aanvullend email op foutief contract. Nieuw contract niet mogelijk Kanniewaarzijn. Paarse Krokodil. Een contract is ene contract, Qurrent wordt overgenomen door Greenchoice. Prachtig, dan houden ze dus de limiet in een contract aan en kan men veel moeite gaan doen om een aanvullende bevestiging alsnog vergoed te krijgen. Geen oplossing, als het e rop aan komt laat men je ermee zitten
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Gaslicht.com
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste meneer Schmitz,

  Bedankt voor uw bericht. U heeft inderdaad contact met ons gehad over het limiet van het terugleveren bij Qurrent. Wij hebben contact opgenomen met Qurrent over het limiet. Zij hebben aan u en aan ons laten weten dat er op dit moment geen limiet is waardoor u ook boven de 10.000 kWh een terugleververgoeding van 10 ct. krijgt.

  Een terugleververgoeding zet u niet vast in het contract, leveranciers kunnen dit altijd tussentijds aanpassen. Dus zolang zij het limiet niet aanpassen, ontvangt u de 10 ct. terugleververgoeding. Na meerdere verzoeken vanuit ons, passen zij het contract hierom dus niet aan.

  Ik vind het erg vervelend voor u, maar helaas kunnen wij hier niets aan doen. Qurrent heeft daarom ook aangeboden dat u eventueel kosteloos kunt opzeggen.

  Inmiddels heb ik u hier ook per mail over op de hoogte gebracht.

  Met vriendelijke groet,
  Marlies

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Gaslicht.com?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen