Opgelost door Gaveactie.nl: 16 pack scheermesjes niet ontvangen - 24 december besteld!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 46192
Gebruiker
PhunkOne
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Op 24 December bestelling geplaatst voor 16 pack gillette fusion scheermesjes, en netjes betaald. uitteraard rekening gehouden met feestdagen en oud en nieuw. het is nu 8 Januari en tot op heden niks ontvangen. e-mail verstuurd, niks gehoord getracht te bellen via dagaanbieding bv (0900) nummer, wordt opgehangen. telefoonnummer op gave aktie site zelf, is niet in gebruik contact formulier ingevuld maar niks te horen gekeren.

De oplossing

1- verzending van de betaalde scheermesjes (dit heb ik liever) 2- of retour bedrag inc. verzend kosten zo niet, in gebreke stelling en aangifte.

2 reacties

 1. Auteur
  Gaveactie.nl
  Datum
  Beste Dave,De artikelen zijn gister avond binnen gekomen. Wij zijn het nu aan het verwerken. Vandaag gaat het met PostNL mee.Je geeft aan geen reactie op email gehad te hebben. Kun je aangeven met welk email adres je een bericht gestuurd hebt?Excuus voor de vertraging.Met vriendelijke groet,
  Ken
 2. Auteur
  PhunkOne
  Datum
  Klacht is ruim voldoende afgehandeld en heb de scheermesjes in goede orde ontvangen.Voor in de toekomst,
  Het kan e.e.a. schelen als er van te voren een melding wordt gedaan dat eventuele versturen van goederen vertraagd is om wat voor reden dan ook, voorkomt enig ongemak en creeert meer begrip voor de situatie.In ieder geval bedankt voor de reactie en afhandeling!

Uiteindelijke oplossing

Auteur
PhunkOne
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy