Klacht GGZE: Misbruik van de gezondheid stoppen, via misleidingen met eigen belang

Klachtnummer
# 296287
Gebruiker
Chris Jan Willem Slaman
Datum
1 reactie

Details

De klacht


De klacht gaat tegen GGZ Drenthe, afdeling de Meander: misbruik van een mens, gezondheid gaat achteruit, ze hebben officieel recht om hem binnen te houden en ze manipuleren hem, eerste hem onthechten van zijn moeder en andere betekenisvolle mensen en vervolgens zich hechten en tenslotte misbruik van zijn hersenen maken en daarmee zijn algehele gezondheid loopt risico en waar te nemen schaden die hij al opgelopen heeft. Hij spreekt niet duidelijk en verblijft in een benauwende ruimte, ze maken hem niet vrij.
Hij is echter onschuldig van enige delict dan ook.

Ik hoop dat ze hem zo snel mogelijk vrij maakt en zijn gezondheid herstel van de schade.

In afwachting van uw antwoord, met vriendelijke groet, Pelagie [verwijderd door moderator], namens Chris Jan [verwijderd door moderator].

De oplossing

Vrijheid in denken en spreken, gevoel terug, recht en normaal lopen, herstel van belangrijke relaties met moeder, broers en zus.

1 reactie

 1. Auteur
  GGZE
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw [verwijderd door moderator],

  Uw bericht gaat over afdeling Meander van GGZ Drenthe geeft u aan. Echter, u heeft het geplaatst onder de noemer GGzE (de GGZ instelling in Eindhoven). Daarmee is uw bericht dus niet bij de goede instelling aangekomen.

  U kunt u voor een spoedige behandeling van uw klacht zich het beste wenden tot de betreffende instelling en afdeling.

  Wanneer u uw klacht via klachtenkompas wilt indienen dient u hiervoor gebruik te maken van de button 'klacht indienen' en vervolgens niet te kiezen voor GGzE, maar GGZ Drenthe in te vullen. De site leidt u verder door het hele proces.

  Hartelijke groet,

  Margot [verwijderd door moderator]
  GGzE

Ook een klacht indienen over GGZE?