Klacht Goldcar Autoverhuur: Extra kosten afgeschreven Goldcar, autohuur incl. verzekering was reeds online voldaan.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 397607
Gebruiker
sdevries89
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Tot mijn grote verbazing moest ik bij het afhalen van de gereserveerde auto 166 euro betalen. Ter plekke gevraagd of dit de borg betrof maar de dame antwoordde in gebrekkig Engels dat dit te maken had met een voorschot van de brandstof, om te waarborgen dat de tank vol terug komt.
Na de huurperiode de auto met volle tank ingeleverd en nu zie ik dat ik maar 100 euro teruggeboekt heb gehad, waar is de 66 euro gebleven?
De huurprijs van 81,06 euro incl. verzekering was reeds voldaan bij het boeken via booking.com, er wordt ook duidelijk aangegeven dat hier geen kosten bij zouden komen.

Na het bellen met de tussenpartij rentalcars wordt er gezegd dat ik getekend heb voor de extra kosten. Zie ook bijlage. Deze is in het Spaans (welke toerist kan dit lezen??) en de dame in kwestie gaf, zoals hierboven gezegd, aan dat het totale bedrag dat van mijn creditcard werd ingehouden ten goede kwam aan borg/zekerheid dat de auto volgetankt terug zou komen. Omdat ik vooraf alles met booking.com had geregeld heb ik dit absoluut niet in twijfel getrokken.

De oplossing

Graag zie ik het bedrag van euro 66,00 zo spoedig mogelijk bijgeschreven op mijn creditcard. En een excuus is ook wel op zijn plaats.

2 reacties

 1. Auteur
  sdevries89
  Datum
  nogsteeds niet opgelost
 2. Auteur
  sdevries89
  Datum
  graag reactie

Uiteindelijke oplossing

Auteur
sdevries89
Datum
Uiteindelijke oplossing
vooralsnog geen
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Goldcar Autoverhuur?