Opgelost door Golfplaza: Kapot golfhorloge moet gerepareerd worden.

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 369987
Gebruiker
E. Freese
Datum
4 reacties

Details

De klacht

We hebben bij Golfplaza een TomTom golfhorloge gekocht. Ondanks zijn jonge leeftijd doet hij het niet meer. We hebben Golfplaza een email gestuurd hoe hier mee verder te gaan. Geen reactie. Op de herinneringsmail ook geen reactie. onbeleefd en niet erg klantvriendelijk.

De oplossing

Golfplaza moet aangeven hoe we dit oplossen. We hadden het logisch gevonden als ze ons een antwoordnummer hadden gegeven waar we het horloge heen kunnen sturen en dat Golfplaza ons probleem oplost

4 reacties

 1. Auteur
  Golfplaza
  Datum
  Beste Dhr/Mvr ,

  Wij hebben u klacht in behandeling genomen en al een aantal keer geprobeerd telefonisch contact met u te kunnen krijgen om een passende oplossing te vinden. Ik heb u vandaag ook een email gestuurd, ik hoop dat u contact met ons kunt opnemen.

 2. Auteur
  E. Freese
  Datum
  Ik heb contact gehad, diverse keren, met Golfplaza. Golfplaza op haar beurt met TomTom. Het is mij niet duidelijk waar nu de moeilijkheid zit. Horloge via Golfplaza opsturen naar TomTom lijkt zo voor de hand te liggen. Ik wil hem ook wel zelf rechtstreeks sturen maar dan moet ik wel van Golfplaza de juiste instructies krijgen. Die zijn ook toegezegd maar nog niet ontvangen.
 3. Auteur
  E. Freese
  Datum
  Ik heb verzendlabel ontvangen en horloge is opgestuurd naar TomTom. Nu even verdere berichten afwachten of dit het gewenste resultaat gaat opleveren. TomTom is nu aan zet.
 4. Auteur
  E. Freese
  Datum
  we hebben het golfhorloge terug ontvangen van TomTom. volgens de brief kon hij niet gerepareerd worden. wat er precies dan aan mankeerde is niet bekend. men heeft een refurbished vergelijkbaar horloge nu opgestuurd. we zijn er tevreden mee en Golfplaza heeft dit uiteindelijk goed opgepakt en geregeld.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
E. Freese
Datum
Uiteindelijke oplossing
Golfplaza heeft contact opgenomen met TomTom en een soort borg van 100 Euro aan TomTom betaald. Wij hebben het horloge met een door Golfplaza geregeld label opgestuurd. TomTom heeft bepaald dat het horloge niet repareerbaar is en heeft een vergelijkbare refurbished opgestuurd. Wat er precies aan mankeerde is niet duidelijk gemaakt. De nu gekozen oplossing is voor ons geen probleem. De klacht is naar tevredenheid opgelost! Mvg. Enno Freese
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Golfplaza?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen