Klacht GoVolt: Na plaatsing zonnepanelen lekkage aan dak.

Hellenden boon-scheffe

Sinds plaatsing zonnepanelen vorig jaar hebben wij een lekkage. GoVolt wilt niet reageren op ook aangetekende brief, mailtjes etc, maar volgens contract mogen wij de zonnepanelen zelf niet verwijderen zodat een dakdekker naar de dakpannen kan kijken. Dan vervalt de gasrantie. We hebben foto-bewijs dat tijdens plaatsing de dakpannen niet zo netjes meer lagen dan ervoor. We zijn ten einde raad, want dit duurt al bijna een jaar zo: geen reactie van GoVolt en wij zitten met vochtplekken op ons stucwerk in de slaapkamer. Hun enige reactie was: een klacht moest je binnen 12 uur na plaatsing melden..... ze werden op zaterdagmiddag geplaatst bij mooi weer. Doe absoluut geen zaken met dit bedrijf!

Zij moeten de panelen loshalen van ons dak zodat een dakdekker de dakpannen goed kan leggen en weer terugleggen. We hadden al zo'n afspraak staan met GoVolt en een dakdekker, maar de afspraak werd de dag ervoor via de mail gecanceled door GoVolt.
tip voor iedereen die dakpannen laat plaatsen: maak continue tijdens het leggen foto's, want er breken nog wel eens dakpannen: bij ons kleine dakjes 18 stuks!! waarvan ze er een paar lieten liggen met lekkage als gevolg. En ga dan maar eens bewijzen dat het hun fout is. Daar doet GoVolt heel erg moeilijk over.

Hellenden boon-scheffe
    GoVolt heeft gereageerd met een offerte van 1500 euro voor het afhalen van 6 panelen en terug plaatsen zodat een schade-expert de dakpannen kan inspecteren. Net zo’n hoog bedrag voor de gehele plaatsing van alle 20 panelen verspreid over 2 daken. Daar gaan wij niet mee akkoord. We willen achteraf wel een bedrag betalen als er een andere oorzaak is gevonden. Niet vooraf, want ze zijn al onbetrouwbaar gebleken en kunnen we fluiten naar ons geld als de oorzaak bij hun ligt wat we met gemaakte foto’s tijdens plaatsing al hebben aangetoond.

Ook een klacht indienen over GoVolt?