Klacht GPSTrackShop.com: GPSTrackShop.com verkoopt producten van Chinese kwaliteit die niet werken.
GPSTrackShop.com verkoopt auto trackers via iBood.com. Volgens de productomschrijving een realtime GPS tracker. Echter werkt de tracker niet met nauwkeurige GPS, maar met het (goedkope, onnauwkeurig) LBS systeem. LBS is een gebied tussen 3 GSM zendmasten. In dit gebied wordt een willekeurige locatie gekozen. In de praktijk staat je auto kilometers van de locatie die LBS aangeeft. GPSTrackShop.com biedt op de eigen site een SIM kaart aan om met de tracker te kunnen communiceren. Na in gebruikname van de SIM kaart, ontdek je wat GPSTrackShop.com al lang wist. Het apparaat is geen GPS tracker, maar een goedkope, nutteloze LBS tracker. GPSTrackShop.com weigert het aankoop bedrag te restitueren en heeft de brutaliteit te sugereren dat je dankbaar moet zijn dat ze uit coulance de helft terug willen betalen. Na mijn klacht zijn de Algemene voorwaarden aangepast.Gewenste oplossing
Ik eis dat jullie per ommegaande het totale aankoopbedrag restitueren. Jullie verkopen en werken met het product dus jullie weten dat het product niet deugt en dat de productomschrijving een leuk marketing praatje is en 100% onwaar. Hierdoor maken jullie je schuldig aan oplichting.- Status