Klacht Green Coffee Slim Pro: Geen vervolgzendingen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 108419
Gebruiker
Annet
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ik heb een proefpakketje Green Coffee Slim pro besteld waarvoor ik via Ideal de verzendkosten heb betaald. Nu zeggen zij van Green Coffee Slim Pro dat ik aan 3 vervolgzendingen vastzit omdat ik niet binnen 14 dagen na ontvangst heb aangegeven dat ik deze niet wil en het restant teruggestuurd. Ik heb via het contactformulier hierover geklaagd en aangegeven deze vervolgzendingen niet te willen. Vervolgens stond er een automatische incasso van hun klaar(waarvoor ik hun niet heb gemachtigd) om €49,50 van mijn rekening af te schrijven. Deze heb ik tegengehouden en hun nummer geblokkeerd. Daarop kreeg ik betalingsherinnering met €5,- administratiekosten als ik niet snel zou betalen. En als ik weiger te betalen €40,- incasso kosten.
Daarop heb ik een mail gestuurd dat ik geen overeenkomst met hun heb afgesloten en verder niks wil ontvangen. Zij blijven in herhaling vallen dat ik op tijd had aan moeten geven niks te willen.

Gewenste oplossing

Dat zij mij en mijn gegevens uit hun bestanden halen en ophouden met dreigen met incassobureau's en op deze manier hun producten te verkopen.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Green Coffee Slim Pro is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    Annet
    Datum
    Bedrijf blijft doorgaan met mails te sturen dat ik moet betalen. Ze proberen mensen bang te maken zodat ze toch maar betalen om van het gedoe af te zijn.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Green Coffee Slim Pro?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen