Green Coffee Slim Pro is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Klacht Green Coffee Slim Pro: ongevraagde nabestellingen
Via facebook heb ik ingestemd met het afnemen van een gratis proefpakket green coffee tegen het betaling van de verzend kosten . niets meer of minder . In jullie aanbieding staat niet duidelijk vermeld dat ik dan akkoord ga met een 3 maanden na zending van 49,50 per maand. het feit dat de voorwaarden "de kleine letters " elders op de site vermeld staan is in strijd met de wet . Voor een consument moet er ten aller tijden duidelijk en overzichtelijk in de zelfde advertentie vermeld staan wat er word aangeboden . Het feit dat er wel of niet een vinkje staat bij de voorwaarde in niet van belang . Ik was dus niet op de hoogte van het retour moet zenden van dit product , zeker omdat er in de advertentie stond dat het lichaam moet wennen aan dit product en dat dit soms 30 dagen kan duren . Ik heb de betaling geblokkeerd , ik heb betaald voor wat ik heb besteld heb , ik heb dit ook via de telefoon gemeld maar deze dame was zeer onvriendelijk .Gewenste oplossing
ik wens geen product meer te ontvangen , ik wil graag binnen 14 dagen een bevestiging hier van hebbenBedrijf status