Klacht Grespania Ceramica: niet terugnemen foute bestelling

Dhr Buining

Via tegelstore.nl hebben we bij grespania Nederland tegels (Grespania Atacama gris in drie formaten) besteld voor een badkamer. Zowel vloertegels als wandtegels. Toen de tegelzetter de levering open maakte (buiten de terugstuur periode van 2 weken), kwamen we tot de conclusie dat de wandtegels afgerond en geglazuurd waren in tegenstelling tot de vloertegels. Tevens zit er een kleurverschil tussen vloer en wandtegels ondanks de zelfde typeaanduiding en kleurcode. We wilden deze wandtegels ruilen tegen vloertegels, zodat we in dezelfde kleur konden blijven. Tegelstore wilde wel meewerken aan dit omruilen, maar Grespania Benelux wil niets terugnemen, ook al zijn de verpakkingen niet beschadigd!
Om verder geen vertraging op te lopen hebben we aanvullend vloertegels via Tegelstore besteld bij Grespania Benelux.

Grespania Nederland neemt alsnog de wandtegels terug en laat ons deze verrekenen met de nieuwe bestelling van vloertegels.

Wij vinden dat Grespania Ceramica hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Grespania Ceramica?