Klacht Groupon Nederland: Het door mij via Groupon bestelde en betaalde Microsoft Office 365 Personal wordt niet geleverd.
Op 10-11-2017 heb ik via Groupon.nl een Microsoft Office 365 Personal-downloadprogramma besteld en daarvoor € 39,99 betaald.Ik kreeg daarvoor een voucher van Groupon met daarop een grouponcode waarmee ik bij EPTIMUM het gekochte programma zou kunnen downloaden. Ik heb dat tig-keren volgens de instructie op de voucher geprobeerd, maar kreeg steeds bericht dat de grouponcode niet juist is. Ik heb daarover geklaagd bij Groupon en mij werd toen een e-mailadres van EPTIMUM gestuurd waarmee ik het gekochte programma alsnog zou kunnen downloaden. Maar ook daarop kreeg ik dezelfde reactie nl. dat de grouponcode niet juist is. Op een hernieuwde klacht bij Groupon werd niet meer gereageerd.De oplossing
Terugstorting van het door mij betaalde aankoopbedrag van € 39,99 op mijn bankrek.nr. NL42 INGB 0749 0244 37Uiteindelijke oplossing