Klacht Halfords Nederland: geen/slechte communicatie niet oplossen probleem

wim

Ventieldopjes gekocht bij halfords.. zijn ze geoxideerd en moest garage alle banden eraf halen en ventielen vervangen..77 euro schade. Klachtmail gestuurd.. zou worden door gestuurd naar leverancier..kreeg mail terug van pr dame halfords over wieldoppen..wieldop heeft er niks mee te maken maar is ook vd pr haha. Vorige week gevraagd hoe de zaak er voor staat..geen enkele reactie terug gekregen.. loopt nu al een maand

Oplossen probleem financieel

Halfords Nederland is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

wim
    Hallfords zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de producten die ze verkopen..reactie hallfords assen van der veen. Is dit juist.?ze willen een cadeaukaart geven. Maar heb bijna 100 euro onkosten gemaakt
    wim

Ook een klacht indienen over Halfords Nederland?