Opgelost door Health and Beauty Cosmetics: gebeld, geen toestemming, wel proefpakket ontvangen

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 56098
Gebruiker
Anmarli
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Ben 2 x benaderd, zeer aggresieve benadering, duidelijk gemaskt dat ik niet een proefpakket wilde ontvangen, werd weer gebeld, wederom gezegd dat ikniets wilde ontvangen, kreeg vanmorgen toch het pakket !!
Stuur het pakket vandaag nog terug en verwacht dat ze geen €8,50 gaan afschrijven en wil beslist niets meer vandit bedrijf ontvangen!!Gewenste oplossing

Geen geld afschrijven, geen zendingen !!
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

2 reacties

 1. Auteur
  Health and Beauty Cosmetics
  Datum
  Geachte mevrouw Tuinstra,Dank voor uw bericht. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij verdere zendingen per direct stopgezet. U ontvangt dus geen zendingen meer van ons, ook zullen wij ervoor zorgen dat de kosten van de proefzending niet van uw bankrekening worden geïncasseerd.U geeft aan dat u agressief bent benaderd door een van onze medewerkers. Dit gaan wij uiteraard uitzoeken en als blijkt dat dit zo is zal dit gevolgen hebben voor de adviseur in kwestie. Ook wij zijn niet gediend van onbehoorlijk gedrag. De situatie zal echter eerst onderzocht moeten worden.Wij hopen uw klacht naar tevredenheid te hebben opgelost en zien dat graag terug in een positieve beoordeling op deze website. Hartelijk dank voor de te nemen moeite.Fijn weekend gewenst en een vriendelijke groet,Linda van Dijk
  H&BC B.V.
 2. Auteur
  Anmarli
  Datum
  Fijn dat dit zo kan worden opgelost, hoop dat het ook inderdaad zo zal gaan, zo niet dan zal ik dat zeker laten weten..so far so good!
  Hoop echt dat dit bedrijf degenen die zo agressief hun verhaaltje doen gaat aanpakken en met respect potentiele klanten zullen benaderen!!
  M.Tuinstra

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Health and Beauty Cosmetics?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen