Klacht Health and Beauty Cosmetics: ongewenste telefoonterreur

Klachtnummer
# 107873
Gebruiker
cees
Datum
1 reactie

Details

De klacht

gebeld door een dame met accent van Health and Beauty , dat ik vanwege deelname aan een enquête uitgeselecteerd was voor een gratis pakket welke al betaald was, mocht kiezen uit een verzorgings- of multivitaminen pakket. Mijn vraag wie dit betaald had was het antwoord wij. Ik koos voor het multivitaminen pakket, hierop begon de dame uitvoering te vertellen hoeveel vitaminen er in zaten enz. toen dacht ik pure verkooptechniek.
Ik stelde toen de vraag of ik na deze dankbetuiging van Health and Beauty nog nieuwe zendingen kon verwachten waar ik als consument inspanningen moest doen om daar van af te komen, wilde de dame uitvoering een nieuw verhaal ophangen. Ik heb haar onderbroken en gevraagd ja of nee te antwoorden. toen antwoordde de dame ja.
ik heb bedankt voor dit ongewenste aanbod.
Dit is je reinste digitale colportage. Zeer slechte reclame voor HEALTH and BEAUTY zegt het voort

De oplossing

1 reactie

 1. Auteur
  Health and Beauty Cosmetics
  Datum
  Geachte heer Bakker,Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zijn erg blij met uw feedback, want dankzij deze feedback zijn wij in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Wij gaan de situatie zoals u deze heeft omschreven uitzoeken en maatregelen nemen.Tevens hebben wij uw telefoonnummer op onze Recht van Verzet lijst geplaatst zodat wij u in de toekomst niet meer telefonisch zullen benaderen.Wij gaan er vanuit uw klacht naar tevredenheid te hebben opgelost. Mogen wij u vragen om een positieve beoordeling op deze website? Veel dank voor uw moeite!Een fijne dag gewenst en een vriendelijke groet,Linda van Dijk
  H&BC B.V.

Ook een klacht indienen over Health and Beauty Cosmetics?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen