Opgelost door Health and Beauty Cosmetics: telefonisch verleid, tegen beter weten in, afmelden onmogelijk

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 82326
Gebruiker
jkgkuin
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Ik heb mij laten verleiden een proefpakket bij dit bedrijf aan te vragen. In de begeleidende brief staat dat als ik mij niet afmeld vóór 14 november afmeld, ik me verplicht voor €94,50 producten af te nemen, wat ik niet wil. De manier om me af te melden via de site is niet te vinden.

De oplossing

Beëindiging van klantrelatie

2 reacties

 1. Auteur
  Health and Beauty Cosmetics
  Datum
  Geachte heer Kuin,Dank voor uw bericht. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij verdere zendingen voor u stopgezet. U ontvangt dus geen Health & Beauty Multi meer van ons en wij incasseren geen geld meer van uw rekening (alleen de bijdrage in de order- en verzendkosten van de proefzending).
  U had verdere zendingen zelf op vier manieren kunnen stopzetten: via e-mail, via post, via onze telefonische klantenservice en op onze website. Op onze homepage, rechts bovenin, vindt u de button "Login / registreren". Wij gaan er vanuit uw klacht naar tevredenheid te hebben opgelost en zouden dit graag terug zien in een positieve beoordeling op deze website. Hartelijk dank voor de te nemen moeite.Met vriendelijke groet,Linda van Dijk
  H&BC B.V.
 2. Auteur
  jkgkuin
  Datum
  Goed opgelost

Uiteindelijke oplossing

Auteur
jkgkuin
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Health and Beauty Cosmetics?