Klacht Health and Beauty Cosmetics: Vast abonnement zonder toezegging en geen proefpakket ontvangen.
Ik heb een proef pakket van H&B bestellen. Maar heb die nooit ontvangen. Daarna kwam de eerst pakket voor 3*31euro. Ik wil geen abonnement van dit hebben. Omdat ik nooit de proefpakket heb ontvangen, wist ik ook niet dat ik deze pakket automatisch ontvangen. Nu krijg ik een brief van aanmaning. Als ik geen geld betalen voor deze pakket, gaan ze incassokosten rekenen.Ik heb contact gehad met de klantenservice en zij zeiden dat ik vast zit aan een abonnement van 3 keer 31euro, terwijl ik dit nooit heb toegezegd of een brief of mail over ontvangen heb. Ik heb later nog twee email toesturen, maar tot nu toe nog geen antwoord ontvangen. Ik ga deze pakket terugsturen, want ik heb deze pakket nooit bestellen.
Ik wil de pakketen niet ontvangen en de 3x 31,50 euro niet betalen en dat ze het incassobureau terugtrekken. Ik wil ook dat H&B mijn geld terugstorten en niet meer geld op mijn rekening afschrijven.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: