Klacht Health City: Onterechte Verlenging Lidmaatschap Na Opzegging

Klachtnummer
# 552893
Gebruiker
Astrid
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb mijn sportabonnement bij Health City Amstelveen Zuid 11 april jl. opgezegd. Dit vanwege de onveilige corona situatie. Bij mijn meldingen kreeg ik te horen dat het de verantwoording is van individuele leden om zich te houden aan de corona maatregelen. M.a.w. zoek het zelf maar uit. Met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn van 4 weken, eindigde mijn abonnement per 9 mei jl. Health City geeft aan dat ze, i.v.m. de verplichte sluiting van de club, de einddatum aanpassen en de betalingsverplichting opschorten. Dit betekent dat Health City wil dat ik alsnog een maand lidmaatschap betaal, terwijl ik de wettelijke opzeggingstermijn keurig in acht heb genomen en geen gebruik meer heb kunnen maken van mijn lidmaatschap en dat vanwege het nagenoeg ontbreken van handhaving van de corona maatregelen ook niet meer kon zonder risico's met mijn gezondheid te lopen.
Verder wordt er op mails slecht of niet gereageerd en worden klachten niet serieus behandeld bijvoorbeeld over het niet ontvangen van communicatie naar leden.
Overigens is het hoofdkantoor op geen enkele manier bereikbaar.

Gewenste oplossing

Voldoen aan de wettelijke opzegtermijn van 4 weken, waarmee mijn abonnement per 9 mei jl. eindigt en er geen lidmaatschapsgeld verschuldigd is.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Health City hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Health City?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen