Klacht Henschoten: Henschoten Bv Eindhoven, zeer slechte boxspring

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 133941
Gebruiker
Leentje
Datum
1 reactie

Details

Klacht

2 februari 2014 werd onze boxspring geleverd. Bij aflevering had ik een vraag die de chauffeur niet kon beantwoorden omdat hij slechts de vervoerder was. Na enkele weken ontstond al een kuil in het matras. Henschoten zou iemand sturen om het bed te bekijken en dat was, jawel, diezelfde chauffeur. Nav dat bezoek heb ik diverse malen telefonisch contact gehad, maar een oplossing bleef uit. Inmiddels is het bed anderhalf jaar oud en vertoont vooral kuilen. Topper en matrassen worden wekelijks in alle richtingen gedraaid om enigszins redelijk te liggen. Enig geloof in een oplossing heb ik eerlijk gezegd niet meer. Mijn geld terug, of op zijn minst driekwart zou een keurige oplossing zijn.
Inmiddels heeft een andere persoon met kennis van bedden onze boxspring bekeken en was zeer verbaasd over de bijzonder slechte kwaliteit van topper en matrassen en bekleding. Dit bed is echt niet voor de helft van de helft verkocht , maar gewoon slechte kwaliteit voor teveel geld.

Gewenste oplossing

Tenminste 75% van het aankoopbedrag retour.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Henschoten is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

 1. Auteur
  Leentje
  Datum
  Precies zoals verwacht. Henschoten laat niets van zich horen. Dit bed is goedkoop / duurkoop. Ik raad niemand aan met Henschoten zaken te doen. Zij krijgen van mij een koude douche!
  Klachtenkompas bedankt voor deze ruimte!

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Henschoten?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen