Klacht Herary Auto's: Defecte auto verkocht zonder informatie over problemen

# 196326
Arif

Ik heb een Toyota Yaris gekocht op 16 november 2016 bij Herary Auto's waarbij gemeld is dat er een probleem aan de bougies zou zitten en de accu wegens langdurig stilstand leeggelopen is.
In de avond van verkoop ben ik op de regionale weg stil komen te zitten. De auto heeft een leeglopende accu, de dynamo zit door een motorisch lek volledig onder de olie en de uitlaat is zodanig roest dat het vervangen moet worden. Voor het vervoeren van de auto en vervangen van de accu heb ik 150,- aan kosten gemaakt, dit al op de dag van aanschaf.

Als dealer dien je een goedwerkende auto te verkopen en zo niet de problemen/defecten door te geven aan de koper. Het bedrijf is telefonisch benadert maar ons is vermeld dat we geen recht hebben omdat we een koopcontract hebben getekend zonder garantie op de auto. Echter heeft de dealer niet zich niet aan zijn plichten voldaan door geen informatie te geven over de problemen van de auto.

Ik verwacht een goede oplossing. Het bedrijf kan de auto laten maken of het koopcontract ontbinden en mijn geld teruggeven.

Wij vinden dat Herary Auto's hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Herary Auto's?