Klacht Herary Auto's: Defecte auto verkocht zonder informatie over problemen

Klachtnummer
# 196326
Gebruiker
Arif
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb een Toyota Yaris gekocht op 16 november 2016 bij Herary Auto's waarbij gemeld is dat er een probleem aan de bougies zou zitten en de accu wegens langdurig stilstand leeggelopen is.
In de avond van verkoop ben ik op de regionale weg stil komen te zitten. De auto heeft een leeglopende accu, de dynamo zit door een motorisch lek volledig onder de olie en de uitlaat is zodanig roest dat het vervangen moet worden. Voor het vervoeren van de auto en vervangen van de accu heb ik 150,- aan kosten gemaakt, dit al op de dag van aanschaf.

Als dealer dien je een goedwerkende auto te verkopen en zo niet de problemen/defecten door te geven aan de koper. Het bedrijf is telefonisch benadert maar ons is vermeld dat we geen recht hebben omdat we een koopcontract hebben getekend zonder garantie op de auto. Echter heeft de dealer niet zich niet aan zijn plichten voldaan door geen informatie te geven over de problemen van de auto.

Gewenste oplossing

Ik verwacht een goede oplossing. Het bedrijf kan de auto laten maken of het koopcontract ontbinden en mijn geld teruggeven.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Herary Auto's hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Herary Auto's?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen