Opgelost door Herwers Groep: Ik raad een ieder af om bij dit bedrijf uw reparatie te laten verrichten. Hoge kosten

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 362805
Gebruiker
opzolder#1888
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Klantenservice balie onjuiste behandeling voor vaste klant inzake vervangen achterlichtje links van Nissan Note bj. 2013 gedaan op 25 april 2019. Middels e-mail mijn verontwaardiging op papier gezet en dit naar de desbetreffende baliemedewerker en de directie van HERWERS verstuurt.
Telefonische reactie gehad op 26 april 2019 waarin ik nogmaals op de niet zakelijke en oneerlijke wijze als de LEEK werd bestempeld. Maar kennis van zaken doe je ook op via internet waar vele voorbeelden van een achterlicht vervanging van de Nissan Note te zien zijn. Dus dan maar zelf aan de alg geweest en binnen 10 minuten zat het lampje erin, en niet een geheel nieuwe achterlicht unit a 179 euro plus bijkomende kosten die Herwers wilde plaatsen. Het is een schande.

De oplossing

Excuus aanbieden en eerlijk zijn tov de klant.

2 reacties

 1. Auteur
  Herwers Groep
  Datum
  Op 29 april heeft mijn collega hierover contact met u gehad. Wij horen graag of dit voor u naar tevredenheid is opgelost.
  Hartelijke groeten,
  Herwers Groep
 2. Auteur
  opzolder#1888
  Datum
  Naar volle tevredenheid opgelost.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
opzolder#1888
Datum
Uiteindelijke oplossing
Persoonlijke benadering met een duidelijke uitleg en bloemen. Dit kunnen wij waarderen en accepteren van een bedrijf waar wij al vele jaren zaken mee doen.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Herwers Groep?