Klacht Hippehelm.nl: betaalde skihelm nooit geleverd - op klacht per email wordt niet gereageerd

Klachtnummer
# 255226
Gebruiker
MHaarlem
Datum
0 reacties

Details

Klacht

op 13/2/2017 heb ik online een ski helm besteld bij hippehelm.nl voor onze dochter en direct via ideal betaald 79,95 euro. op 14/2/2017 ontvang ik bevestiging van betaling met bestelnummer 911. op de website staat dat in principe er binnen 3 werkdagen geleverd wordt. mochten ze dat niet halen, dan sturen ze de klant een email.

Vanwege de skivakantie op 18/2 heb ik woensdag 15/2 - donderdag 16/2 geprobeerd te bellen onder kantoortijden (op verschillende momenten) waar de helm bleef. echter de telefoon ging over maar werd niet opgenomen. Hierdoor was ik genoodzaakt om een e-mail te sturen naar info@hippehelm.nl.

Ik heb de email op 17/2 gestuurd met de vraag om met mij contact op te nemen omdat ik geen verzendbericht heb ontvangen (meeste online winkel waarschuwen je dat e.e.a. is verzonden), ook geen bericht dat eea niet op voorraad is en het feit dat de betaalde helm nooit bij mij is afgeleverd.

Er is helaas niet gereageerd op mijn email van 17/2. Inmiddels zijn we terug van ski vakantie en heb ik bij de buren in de straat nagevraagd of er evt een pakketje is geleverd. dit is niet het geval. Ik heb geen emails of voicemail berichten ontvangen van hippehelm.nl. er is dus niet gereageerd op mijn eerdere klacht per email.

kortom, ik heb wel 79,95 euro betaald maar nooit een product of een verdere reactie na de automatische betalingsbevestiging gezien.

Gewenste oplossing

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Hippehelm.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Hippehelm.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen