Klacht Hogenboom Vakantieparken: Slecht onderhouden huisje

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 121903
Gebruiker
Jeroen.hhw
Datum
2 reacties

Details

De klacht

We hebben voor best veel geld (vinden wij) een huisje geboekt op de Sallandshoeve. Bij aankomst bleken we omgeboekt naar een luxer huisje. Wat een desillusie toen we het huisje binnen gingen. Het geheel is slecht onderhouden en niet goed schoongemaakt. Schimmel in de kitranden, er lag een vieze thee- en vaatdoek en werkelijk alle deuren klemmen. Als klap op de vuurpijl kraakt de bovenste tree van de trap zo erg dat de kinderen er wakker van worden, eerste slapeloze nacht zit er dus op. Ook is de thermostaatkraan levensgevaarlijk, de temperatuur aanduiding klopt niet, er komt geen koud water uit en gisteren ging de temperatuur tijdens het douchen ineens flink omhoog. Reactie van personeel was redelijk makkelijk en deuren, trap en kraan zijn nog niet opgelost.

Hogenboom, mensen betalen hier geld voor! Dit kan echt niet.

De oplossing

Ik verlang dat het opgelost wordt en anders een compensatie. Het voldoet niet aan de verwachtingen die geschept worden op de site.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Hogenboom Vakantieparken is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

2 reacties

 1. Auteur
  Jeroen.hhw
  Datum
  Hogenboom is in het geheel niet bereid om serieus naar de klacht te kijken en verschuilt zich achter anderen. Bij de beesten af hoe ze met klachten omgaan. Voor toekomstige boekers, verwacht er niet teveel van. Zolang je nog moet betalen zijn ze vriendelijk maar daarna houd het op. Na een eerdere slechte ervaring met Roompot boeken wij nooit meer iets bij deze oplichters!
 2. Auteur
  Jeroen.hhw
  Datum
  Hogenboom lost het probleem niet op, bied geen excuses aan en bied geen compensatie. Met andere woorden, dikke vinger klant, voor jou 10 anderen. Laatste keer bij Roompot/Hogenboom voor ons.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Jeroen.hhw
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Hogenboom Vakantieparken?