Klacht Holland Fashion Support: Goederen besteld en gekregen van andere materialen dan was beloofd zonder retourlabel. Goederen weg

Housekeeping2502

Je kunt bij deze nep site kleding en schoenen bestellen.
Je krijgt je spullen niet in het materiaal, wat je op de site wordt beloofd !!
Leder is bv plastic !
Bij het leveren van de goederen, zit bv GEEN retourlabel.
Als je het bedrijf een mail stuurt met de vraag hoe je de goederen kan retourneren krijg je geen antwoord.
Als er al een antwoord komt, dan staat daar in: dat door een technische fout het bedrijf de afgelopen 10 dgn geen mails kon ontvangen !
In ons geval, hebben wij de goederen terug gestuurd naar een adres dat we op het pakket in kleine letters konden vinden.
Dit adres was: YUNEXPRESS aan de CHANGIWEG 8-10 in ROZENBURG (NH).
Toen wij hebben laten weten per email aan Holland Fashion Support dat we het pakket daar hadden heen gestuurd, toen kregen we wel antwoord !
In de antwoordmail van Holland Fashion Outlet stond, dat we het pakket helaas naar het verkeerde adres hadden gestuurd !
Tevens vermelde ze, dat we het pakket terug moesten zien te krijgen, daar wij anders ons geld niet terug zouden krijgen.
Toen hebben we een telefoonnummer gezocht van YUN in ROZENBURG via google maps maar dit nummer geeft alleen als antwoord, dat de telefoonmedewerkers op dit moment niet bereikbaar zijn !
Dit was nummer : 0297 893007
Oftewel goederen weg en geld weg !
Na navraag bij de Fraudehelpdesk bleek het bedrijf ook niet te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel !!!
NOOIT IETS BESTELLEN BIJ HOLLAND FASHION OUTLET !!!!!!!!!

IEDEREEN WAARSCHUWEN GEEN ZAKEN TE DOEN MET Holland FASHION OUTLET !!! ( andere keer is het weer HOLLAND FASHION SUPPORT ! )
BEDRIJF STAAT NIET INGESCHREVEN BIJ DE KvK !!! ( Fraudehelpdesk info )
JE KRIJGT NIET DE SPULLEN DIE JE BESTELD IN DE KWALITEIT ZOALS IS BESCHREVEN.
LEDER IS BV PLASTIC !
RETOURZENDEN IS NIET MOGELIJK.
DUS SLECHTE SPULLEN EN JE GELD BEN JE KWIJT !

Wij vinden dat Holland Fashion Support hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Holland Fashion Support?