Klacht Hotel Postillion: Het lijkt wel een escort hotel

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 545411
Gebruiker
Yerjo
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Veel positieve geluiden gehoord over het Postillion hotel dus zelf ook maar even ervaren. Wij zouden van 2 juli t/m 4 juli naar het Postillion hotel in Deventer. Inderdaad zouden want wij hebben tijdens de eerst nacht tot 02:00 uur extreme intieme geluiden gehoord, maar gelukkig konden we daarna rustig slapen. Tijdens onze tweede nacht stopte het maar niet en ben ik gaan klagen bij de nachtportier van het hotel. Na een aantal keren geklaagd te hebben en de nachtportier aangaf dat hij geen oplossing had, hebben wij noodgedwongen onze spullen ingepakt en zijn we in de nacht naar huis gereden.

Ik zou de volgende dag telefonisch worden benaderd maar dit is helaas niet gebeurd, er werd een dag later een mail gestuurd waarin excuses stond en ons hopelijk weer te verwelkomen… Ik heb op de mail geantwoord dat ik alsnog telefonisch contact wil en ik werd gebeld met het volgende: mensen houden zich soms niet aan de regels. Als er niet aan de regels wordt gehouden en er geklaagd wordt verwacht ik wel meer actie van het hotel.

Ik zou dus zeggen als u een keer lekker wilt losgaan met elkaar in bed, ga dan naar het Postillion hotel in Deventer! Wordt er geklaagd kunt u rustig uw avontuurtje voortzetten, mits u soms eventjes rust neemt tussendoor.

Gewenste oplossing

Ik wil graag dat ze mij tegemoet komen en er vooral van leren voor toekomstige klanten.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Hotel Postillion?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen