Opgelost door Hotel Postillion: Komen aanbiedingen en afspraken niet na

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 461838
Gebruiker
B.B. Mulder
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Wat Hotel Postillion levert komt niet overeen met wat vermeld wordt in Hotels.nl. Als ik daar telefonisch overleg over heb met Postollion hotels, geven ze aan dat inderdaad die aanbieding van kracht is als ik boek via hotels.nl en even een opmerking daarover erbij plaats. Bij de officiele boeking wordt dat niet bevestigd en niet op de opmerking ingegaan. Na opnieuw telefonisch overleg wordt gezegd dat die afspraak niet kan worden nagekomen. En annulering alleen mogelijk is via Hotels.nl - die niet bereikbaar is en niet reageert op emails. Komen de afspraken niet na en zijn niet bereid om dit in goede banen te leiden.

Gewenste oplossing

Alsnog nakomen wat toegezegd is. En niet afmaken met verwijzing naar anderen. Zij zijn zelf heel goed in staat dit af te handelen.
Geboden oplossing
Postillion Hotels heeft de boeking ongedaan gemaakt en Hotels.nl heeft de door hen gerekende kosten teruggeboekt. Aangegeven dat de fout aan hun kant lag. Alleen jammer dat een dergelijke activiteit (melding bij klachtenkompas) nodig is om dit gedaan te krijgen. Bedankt.
Status
opgelost
Beoordeling
content

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Hotel Postillion?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen