Klacht Hotelbon Leisure: Hotelbon stuurt herinneringen, maar geen factuur en informeert niet over een opzegmogelijkheid.

Klachtnummer
# 658522
Gebruiker
Morrisisdehond
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Jaarlijks ontvang ik een herinnering dat ik de bijdrage aan Hotelbon nog moet betalen. Mijn klacht is dat ik nooit de factuur heb ontvangen en ook geen reminder van Hotelbon dat mijn " abonnement" afloopt. Naar mijn weten mag een bedrijf als deze niet automatisch verlengen. En als ik bel, dan wordt de bal terug gekaatst in de zin van dat ik had kunnen weten dat ik getekend heb voor een doorlopende machtiging . Als kers op de taart wordt mij aangeboden e.e.a. met 10 euro af te kopen. Ik heb het idee dat dit echt de kleine lettertjes zijn waardoor ik me buitengewoon belazer voel.

Gewenste oplossing

Ik wil dat het Hotelbon transparant is en consumenten niet met kleine letters misleid. Ook wil ik dat Hotelbon de 10 euro die ze in rekening brengen om gebruik te maken van een zogenaamde wet van Dam, terug stort. Het lijkt me dat ik niet gedwongen wordt te betalen om gebruik te maken van mijn recht (al ken ik de wet van Dam niet).

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Hotelbon Leisure is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Hotelbon Leisure?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen