Klacht Hotelkamerveiling.nl: Oneerlijke zaken HKV

lara100

Hotelkamerveiling doet geen eerlijke zaken meer. Het gaat, zoals ook bij een andere klacht, over hotel Avenarius in Ruurlo. Een voucher van €80+9 euro. In juni 2021 gekocht en steeds geen beschikbaarheid. Enkele keren met HKV gemaild en zij beweren telkens dat er beschikbaarheid zou zijn of komen. Dit is niet waar. Een ander slachtoffer heeft zelf met het hotel gebeld en het hotel heeft gezegd dat er geen beschikbaarheid is. HKV gaf , na x maal mailcontact aan, om uit coulance de veilingkosten te vergoeden via een coupon. Ik dacht dat €89 vergoeden zouden worden. HKV gaf het bedrag ook niet aan. In het verleden kreeg ik van HKV altijd het hele bedrag vergoed. Nu blijkt dat ik maar €9 heb gekregen en ze willen het proces niet meer terugdraaien. Ik voel mij opgelicht. Ik vermoed dat het bedrijf op omvallen staat. Ze hebben kennelijk elke euro nodig, ook als het op oneerlijke wijze verdiend is. Ook Hotel Avenarius valt wat te verwijten. Want kennelijk gaan zij mee in dit proces. Als er zoveel bonnen verkocht zijn ( toch echt niet extreem goedkoop), dan moeten zij daarvoor kamers vrijhouden, want anders doen zij ook mee in het bedrog.
Gewenste Oplossing

Ik wil mijn hele bedrag , dus €89, vergoed hebben en omdat ik vermoed dat HKV op omvallen staat, accepteer ik geen coupon meer.

Het hele bedrag terugstorten.

Wij vinden dat Hotelkamerveiling.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Hotelkamerveiling.nl?