Klacht Hypotrust: Hypotrust is wederom nalatig en doet zijn naam aan; je kunt ze hypo weinig, trust vertrouwen.

sad Niet opgelost
Boos!78

Hypotrust is keer op keer op keer op keer nalatig. Zegt na een zoveelste klacht met spoed je verzoek te gaan afhandelen, waar je vervolgens 10 dagen later nog achteraan moet bellen en maar weer moet afwachten of het nu daadwerkelijk wordt opgepakt....
Medewerkers lijken langs elkaar heen te werken, waardoor zij een hoop werk voor niks doen en de klant een heleboel cijfers voor de neus krijgt die geen betekenis hebben. Maar daar moet de klant wel eerst zelf achter komen. Zeer klantonvriendelijk!
Hypotrust doet zijn naam 'eer' aan; hypo=weinig, trust=vertrouwen. Mijn vertrouwen in Hypotrust is verdwenen.

Ik wil graag dat Hypotrust ALLE handelingen die het proces dat mijn huidige hypotheek nog door moet, "met gillende spoed" (zoals een medewerker van Hypotrust het vandaag nog zelf verwoordde) oppakt en daadwerkelijk afhandelt, zonder dat IK daar keer op keer weer achteraan moet bellen.
Alles is inmiddels verwerkt, maar de afhandeling is ook na deze klacht niet vlekkeloos verlopen. Dit zal hypotrust nooit goed kunnen maken... het vertrouwen is niet hersteld.
sad

Hypotrust is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ook een klacht indienen over Hypotrust?