Opgelost door iBOOD: Te lange wachttijd en geannuleerd
Op 28 november besteld een Gillette ProGlide Power scheermesjes.Verwachte verzend datum 22 december zou uiteindelijk 2 week van januari worden.
Vanwege een te lange levertijd op 31 december geannuleerd om zodoende ook mijn verzend kosten terug te ontvangen. Op 2 januari toch een mail ontvangen dat deze alsnog was verstuurd (ik had toch geannuleerd).
Op 3 december pakket aan de deur geweigerd en mee terug laten nemen door post nl.
Tot op heden geeft IBOOD niet thuis en reageert helemaal niet op mijn verzoek, ik had toch inmiddels voor verzending geannuleerd.
Inmiddels hetzelfde product voor dezelfde prijs besteld bij een andere firma en ook de andere dag al ontvangen, hoe moeilijk kan het zijn.
Hoe Ibood aan de naam site van het jaar komt is mij een raadsel als je de klachten leest.
De oplossing
Sneller reageren en volledig aankoop bedrag zoals vermeld binnen 5 werkdagen terug gestort.Uiteindelijke oplossing