Opgelost door iBOOD: Totale onduidelijkheid in bestelling

happy Opgelost
harmenscholvinck

Abonnement op tijdschrift Zoom besteld bij iBood en mail ontvangen dat mijn bestelling is ontvangen en verstuurd zal worden op mijn adres.
Na 4 weken vraag ik me af waar het eerste nummer blijft, blijkt dat ik een of andere vouchercode op zoom.nl had moeten invullen. Daar is helemaal niks over verteld in de mail, laat staan dat er een verwijzing naar de website van zoom.nl te vinden was. Nu is de code verlopen en kan ik zowel bij iBood als bij Zoom niet meer aankloppen...

1. Alsnog voortzetting van het abonnement
2. Geld terug in de vorm van euro's op mijn rekening
3. (Alleen vandaag mogelijk) Een coupon waarmee ik een dagaanbieding van vandaag kan kopen voor dezelfde prijs.
opgelost
happy

iBOOD
    Beste heer Scholvinck,
    Bedankt voor uw bericht.
    Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u de code niet heeft kunnen verzilveren. In de aanbieding staat vermeld dat dit een voucher betreft die u zelf dient te activeren op de website van Zoom. Wij hebben u zojuist een email gestuurd over de afhandeling van deze klacht. Mocht u verder nog vragen hebben dan verzoeken wij u te reageren op de email.
    iBOOD Webcare Team
    harmenscholvinck
    Zoals voorgesteld heb ik het bedrag retour gekregen.
    Netjes opgelost

Ook een klacht indienen over iBOOD?