Wij vinden dat Icelandair hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Icelandair: Mochten niet mee met onze vlucht terwijl ze aan de telefoon zeiden van wel
Onze taxi naar het vliegveld kwam niet opdagen. Meerdere taxi’s gebeld maar namen niet op. Uiteindelijk een taxi weten te regelen. Wij gebeld naar icelandair dat we onderweg waren maar misschien 5 minuten te laat. Wij kregen te horen dat dat geen probleem was. Als jullie online zijn ingecheckt en jullie rennen kom t helemaal goed zeiden ze van icelandair.Op het vliegveld gerend voor ons leven maar doordat onze koffers opengemaakt moesten worden kwamen we 1 minuut te laat bij onze gate, gate was gesloten ons verhaal gedaan aan t vliegtuig personeel en toen zeiden ze jammer dan we geloven jullie niet en mochten we niet mee met de vlucht en liepen ze zo weg. Sta je dan in IJslandGewenste oplossing
Een excuses en geld terugBedrijf status