Opgelost door ICI PARIS XL Nederland: Te late levering en daar nog over liegen ook!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 90381
Gebruiker
JJ
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Zondag voor kerst 2 producten besteld via de website waarop de belofte stond dat de bestelde producten 's maandags zouden worden geleverd. Woensdag voor de kerst kreeg ik een mail van ICI Paris dat het pakket pas aangeboden was bij DHL. ICI Paris hield echter glashard vol dat de bestelling al bij ons afgeleverd was. Track&Trace gaf een ongeldige code. Vandaag, één week later, mijn bestelling ontvangen. Track&Trace gaf aan dat de zending pas 28-12 verstuurd was. Omdat ik aan huis gebonden ben moet ik nu 2x iemand naar de stad sturen, één keer om alsnog de cadeaus tijdig in huis te halen, 1x om de ICI Paris spullen terug te brengen naar de winkel. Klantvriendelijker was het geweest als men gewoon had toegegeven dat de zending nog niet verstuurd was op het moment dat ik belde, de bestelling geannuleerd werd en mij mijn geld had teruggestort. De tegoedbon van 5 Euro voor het ontstane ongemak blijkt alleen geldig op de website en kon dus niet gebruikt worden in de winkel.

De oplossing

Wees eerlijk tegenover je klanten, denk klantgericht, biedt een oplossing in plaats van te liegen en bedriegen. Een mailtje met excuses voor het ongemak en een duidelijke leugen volstaat absoluut niet.

2 reacties

 1. Auteur
  ICI PARIS XL Nederland
  Datum
  Beste J. Schoeman,
  Eerst en vooral willen we ons graag erontschuldigen voor het ondergane ongemak met uw bestelling.
  Ons klantendienst zal met u contact opnemen om samen hiervoor een passende oplossing te vinden.
  Met vriendelijke groeten,
  ICI PARIS XL Nederland
 2. Auteur
  JJ
  Datum
  Wat per mail met de klantenservice niet lukte, lukte wel na een klacht op deze website. Ik ben gebeld door de klantenservice, heb excuses ontvangen en een genoegdoening op mogen halen in het plaatselijke filiaal.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
JJ
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over ICI PARIS XL Nederland?