Klacht ICS International Card Services: Kwijtschelding rekening door niet geleverde dienst (verzekering via credit card maatschappij

angry Niet opgelost
Tim1980

Ik kreeg een rekening vanuit de creditcard maatschappij van een aankoop waar bij de verkoper de dienst niet heeft geleverd. Ik kreeg vanuit het bedrijf geen reactie en al snel werden hun diensten offline gehaald en staat er een rechtszaak gepland.
Gaat om een bedrijf gevestigd in Amerika.
Ik heb bewijsmateriaal aangeleverd wat er op hun website staat met printscreens.
Creditcard maatschappij zegt dat het niet gedekt zal worden en ik gewoon zelf moet betalen maar hiervoor is een credit card maatschappij toch juist. Daarom heb ik die credit card o.a. gebruikt voor aankoopbescherming.
Het gaat om een bedrag van 1310,33 euro

Kwijtschelding van openstaande bedrag.
Volgens voorwaarden ben ik verzekerd voor Fraude vanuit de verkoper voor niet geleverde diensten.
Ze komen gewoon met geen enkele oplossing! Wat een naar bedrijf heb nu eigenlijk alleen maar meer een hekel aan ze gekregen. Hopelijk lezen andere mensen dit als waarschuwing
angry

ICS International Card Services
    Beste heer Vos, We begrijpen dat u teleurgesteld bent in de uitkomst van de betwisting. We hebben uw klacht doorgestuurd naar de betrokken afdeling en zij komen er zo snel mogelijk op terug.
    Dit doen ze waarschijnlijk via telefoon of e-mail.
    International Card Services

Ook een klacht indienen over ICS International Card Services?