Wij vinden dat Ikazia Ziekenhuis hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Ikazia Ziekenhuis: Foute diagnose galblaas ?
Foute diagnose Ikazia ziekenhuis ?Mijn beste goeie oude pa ging in begin januari 2018 naar het Ikazia ziekenhuis wegens buikklachten, volgens mij dacht men steeds dat hij slechts een lichte galblaasontsteking had?
Pas maanden later volgde er een soort van kijkoperatie voor hem in het Ikazia ziekenhuis, toen dacht men volgens mij dat mijn pa teveel verklevingen in zijn buik had, waardoor de operatie niet geslaagd was ... ??
Mijn pa werd door verstuurd naar het Erasmus MC
In omstreeks september bleek helaas in het Erasmus dat mijn pa overal k in zijn buik had, inmiddels heeft mijn pa al vele palliatieve chemokuren gehad en zijn de vooruitzichten voor hem zeer slecht
Ondanks vele emails etc naar het Ikazia heeft men tot op heden geen excuses aangeboden en weigert het Ikazia om schriftelijke antwoorden te geven over wat er volgens mij allemaal is mis gegaan in het Ikazia ???
Zijn er hier misschien toevallig andere mensen die soort gelijke ervaringen hebben over het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam ???
schadevergoeding, excusesBedrijf status