Klacht Importelectronica.nl: geen levering produkt, weigering terug te betalen. Onbereikbaar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 81432
Gebruiker
Bas
Datum
1 reactie

Details

Klacht

LCD scherm voor achteruitcamera besteld. Na aanzienlijk langer gewacht dan aangegeven, contact gezocht. Er werd niet op de mail gereageerd. Vervolgens via internet mobiel nummer van Ken "t Hart gevonden, 0631169777. Voicemail ingesproken. Twee dagen later krijg ik een mail, dat het de week erop geleverd zou worden. Deze week is nu ook ruimschoots voorbij. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Andermaal wordt er niet gereageerd op de mail, en krijg ik aleen de voicemail van Kevin te pakken. Ga je verder zoeken op andere bedrijven die hij voert, krijg je steeds meer van dit soort klachten.

Gewenste oplossing

Geld terug
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Importelectronica.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    Bas
    Datum
    Zonder communicatie net product ontvangen, twee dagen na de klachtmelding. Nog steeds ruim buiten de tijden zoals oorspronkelijk aangegeven. Grootste probleem is dat er door dit bedrijf niet of zeer summier en incorrect gecommuniceerd wordt. Had het product inmiddels ergens anders besteld, en getwijfeld deze levering terug te sturen, maar gezien alle reacties rekende ik niet op een snelle teruggave van het geld

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Importelectronica.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen