Opgelost door Informatique: Bedrijf wil slecht apparaat niet repareren of compenseren bij vervangeing. Reageert niet op claim.

happy Opgelost
Hautecuisine

De geleverde LG-monitor geeft sinds kort aal de linkerzijde van het beeld een irritante rose kleurzweem. De rose kleur wordt van links naar rechts geleidelijk lichter en is een de rechterkant niet zichtbaar. Ook flitst de achtergrondverlichting zo nu en dan op hoge lichtsterkte. Een test met een andere grafische interface gaf geen enkel verschil.

Hierbij verzoek ik u om dit op te lossen door vervanging.
happy

Wij vinden dat Informatique hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Hautecuisine
    De monitor is op 11 november alsnog vervangen door een nieuwe van een vergelijkbaar type.
    Een van de managers van Informatique heeft telefonisch zijn verontschuldigingen aangeboden voor de zeer slechte service tot dan toe en de vervanging (met een nieuwe garantietermijn) voorgesteld. Ik heb beide aanvaard.

Ook een klacht indienen over Informatique?