Klacht ING Bank: ING rentepuntenbon onbruikbaar bij Albelli

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 271555
Gebruiker
J. van Vree
Datum
2 reacties

Details

De klacht


Albelli heeft (bijna) altijd een kortingsactie van 20%. Op een boek van 125 euro is de korting 25 euro. Per bestelling mag maar 1 code worden ingevuld. De ING biedt rentepuntenvoordeel: voor 12,50 krijg je 25 euro korting bij Albelli. Omdat je per bestelling maar 1 code mag invoeren, betaal je dus meer omdat je een bon hebt. Albelli zegt dat het zo werkt. Dus; de ING code levert een korting op van 12,50 euro, terwijl je zonder zo'n bon al 25 euro kunt krijgen van Albelli.
Het bedrijf zegt in een mail: "Het is niet mogelijk meerdere ING rentepunten waardebonnen tegelijkertijd toe te passen op dezelfde bestelling, de ING rentepuntenbon te combineren met een cadeaubon of de ING rentepuntenbon te combineren met een lopende actie".
Door deze manier van werken, ben ik een dief van mijn eigen portemonnee als ik de ING-bonnen gebruik en blijf er dus mee zitten en ING daarom simpel 12,50 per bon heeft verdiend.

De oplossing

ING maakt betere afspraken met Albelli.

2 reacties

 1. Auteur
  ING Bank
  Datum
  Beste J.P. Van Vree,


  Bedankt voor je reactie en ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent over de korting voor Albelli uit de Rentepuntenwinkel.

  De korting van 20% die Albelli zelf geeft wordt actiematig aangeboden en is niet standaard, maar ik begrijp je punt. Wat betreft de korting in de Rentepuntenwinkel: wij maken hier inderdaad afspraken over met Albelli. Het is dus vaak van hen afhankelijk welke korting wij je kunnen bieden.

  Het enige dat ik nu voor je kan doen, is je reactie kenbaar maken bij onze afdeling Rentepunten maar ik kan je verder niets beloven.


  Vriendelijke groet,

  Hilde
  ING Webcare
 2. Auteur
  J. van Vree
  Datum
  Ik denk dat noch jullie, noch Albelli het probleem willen oplossen. Dat is jammer. Ik heb Albelli laten weten geen albums meer bij hen te bestellen wens jullie veel plezier met mijn betaalde 25 euro!

Uiteindelijke oplossing

Auteur
J. van Vree
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over ING Bank?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen